Kinetico Waterontharders: De Beste Keuze voor Uw Huis


Waarom Kinetico Waterontharders?

Bij Aquamundas begrijpen we dat schoon en zacht water essentieel is voor een comfortabel en gezond leven. Daarom zijn we trots om geautoriseerd distributeur van Kinetico waterontharders te zijn. Kinetico staat bekend om zijn innovatieve, efficiënte en betrouwbare waterontharders die perfect passen bij de behoeften van elk huishouden.

 

Voordelen van Kinetico Waterontharders

 
Geen Elektriciteit Nodig

Een van de grootste voordelen van Kinetico waterontharders is dat ze zonder elektriciteit werken. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te maken over stijgende energiekosten of complexe elektrische installaties. Het systeem werkt op waterdruk, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zeer betrouwbaar.


Continue Beschikbaarheid van Zacht Water

Kinetico waterontharders zijn ontworpen om continu zacht water te leveren. Dankzij het dubbel tanksysteem wordt er altijd zacht water geproduceerd, zelfs tijdens het regenereren van de harsen. Dit zorgt ervoor dat u nooit zonder zacht water zit, wat essentieel is voor uw dagelijkse comfort.


Lage Onderhoudsbehoeften

De waterontharders van Kinetico zijn uiterst duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Dit komt door de hoogwaardige materialen en de robuuste constructie. Bovendien biedt Aquamundas uitgebreide onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat uw waterontharder altijd optimaal functioneert.


Hoe Werkt een Kinetico Waterontharder?

Stap 1: Waterinvoer

Het harde water komt het systeem binnen en stroomt door een bed van harskorrels. Deze harskorrels zijn speciaal ontworpen om calcium en magnesium uit het water te verwijderen, wat de hoofdoorzaak is van hard water.


Stap 2: Ionuitwisseling

Tijdens het ionuitwisselingsproces worden calcium- en magnesiumionen in het water vervangen door natriumionen. Dit proces maakt het water zacht en voorkomt kalkaanslag in uw leidingen en apparaten.


Stap 3: Regeneratie

Wanneer de harskorrels verzadigd raken met calcium en magnesium, begint het regeneratieproces. Bij Kinetico waterontharders gebeurt dit automatisch en efficiënt, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Tijdens de regeneratie worden de harskorrels gereinigd en klaargemaakt voor de volgende cyclus.


Klanttevredenheid en Service

Bij Aquamundas staat klanttevredenheid voorop. Onze deskundige monteurs zorgen voor een professionele installatie en geven u uitgebreid advies over het gebruik en onderhoud van uw Kinetico waterontharder. We zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en bieden een uitstekende aftersales service.


Neem Contact Op

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een Kinetico waterontharder voor uw huis? Neem dan vandaag nog contact op met Aquamundas. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste waterontharder en zorgen voor een zorgeloze installatie en onderhoud. Bel ons via 078 – 844 08 29 of vul het contactformulier in. Samen zorgen we voor het beste water in uw huis.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes