HOME WATER STATION™

Genius Water®

De Home Water Station, één oplossing die je hele woning voorziet van zacht water zonder kalk én lekker drinkwater uit elke kraan: Genius Water®

Gepatenteerd filtratie proces

Een natuurlijke en neutrale watersmaak

Elimineert kalk, chloor en zware metalen

Optimalisatie van mineralen

HOME WATER STATION™

Voordelen

Display & Sturing

Een hoogtechnologische display toont je perfect hoe jouw toestel functioneert en geeft je tijdig de juiste info aan . De sturing van het toestel is een bewezen technologie en staat garant voor een efficiënte en optimale werking.

 

De Uniek & gepatenteerd G9 filtratieproces

Home Water Station filtert in maar liefst negen stappen kalk, chloor, vuildeeltjes en zware metalen uit je leidingwater. Bovendien worden de mineralen geoptimaliseerd en de smaak geneutraliseerd. 

Voorfilter

Dankzij de voorfilter zorgen we ervoor dat er geen vuildeeltjes in het toestel terecht komen voor we het water gaan verzachten. Deze voorfilter is standaard inbegrepen.

Genius Water®

De Home Water Station filtert en optimaliseert leidingwater tot het de verfijnde kwaliteit van premium flessenwater heeft: Genius Water®. Dat is flessenwater kwaliteit uit elke kraan in je woning. Heerlijk om te drinken. Streelzacht voor de smaakpapillen. Fluwelig voor de huid.

GENIET MEER MET GENIUS WATER®

Creëer je eigen kwalitatief drinkwater uit elke kraan bij je thuis. Dit is niet enkel zacht water maar vooral ook lekker van smaak. Met Genius Water® zet je niet enkel je koffie of thee, maar bereid je ook de lekkerste maaltijden in je keuken. Je neemt er een bad of douche mee en beschermt je huid en haar.

Wat goed is voor je lichaam, is uiteraard ook goed voor de bescherming van je huishoudtoestellen en je sanitair -en verwarmingsinstallatie.

We make your water genius.

GENIUS DRINK

Water, jij drinkt het elke dag. Je haalt het met liters in huis. Genius Water is voortaan het exclusieve water dat je graag aan je bezoek aanbiedt of waar jij met plezier van drinkt. Zacht, zuiver, geoptimaliseerd drinkwater met een verfijnde smaak.

GENIUS FOOD

Je wast je groenten, je kookt je pasta, … Water is onmisbaar in de keuken. Je gerechten smaken nog intenser als ze bereid worden met water van de allerhoogste kwaliteit. Je water is gefilterd van alle onzuiverheden en residuen uit je leidingwater. Zo is er meer plaats voor smaak, intensiteit en vooral genot.

GENIUS TASTE

Jij wil genieten van de perfect bereide koffie of die exclusieve theesoort die je net hebt aangekocht. Zo een moment verdient alleen het beste en veiligste water. Jij krijgt dan ook zacht en zuiver drinkwater dat de smaak van jouw koffie of thee tot het allerhoogste niveau tilt. Intens, authentiek en zinnenprikkelend.

GENIUS BODY

In water kunnen we ons volledig ontspannen. Je wil je huid en haren na een deugddoende douche of bad laten stralen. Hoe beter het water, hoe beter we ons voelen. Daarom maken we jouw water puur, veilig en van de beste kwaliteit. Zacht voor je huid, teder voor je haar en een pure pret voor je lichaam.

GENIUS BATHROOM

Wat je graag ziet, daar draag je ongetwijfeld zorg voor. Je wilt dat je mooie kranen en sanitair er goed uitzien. En ook zo blijven.
Ook je kledij verdient een zachte behandeling. En terecht!
Daarom filteren we elke hardheid uit je leidingwater. Zo bescherm je alles tegen kalkaanslag en krijg je delicate wasgoed wat het verdient: niets dan zuivere zachtheid. Elke dag opnieuw.

ADVIES NODIG?
CONTACTEER ONS VIA

EMAIL

info@aquamundas.nl

TELEFOON

078 84 40 829

HOME WATER STATION 1000™

1 tot 3 personen
1 bad of douche

HOME WATER STATION 2000™

3 tot 5 personen
(regen)douche en bad

HOME WATER STATION 3000™

5 + personen
douche en bad en jacuzzi

*incl bij elk toestel: Opstart, Eerste zoutvulling, Aansluitset

Specificaties

Details
Home Water Station 1000™
Home Water Station 2000™
Home Water Station 3000™
Behandelingsvolume (in liter)
1000
2000
3000
Maximaal Debiet (in liter/min)
17
33
50
Genius Salt® zoutvoorraad (in kg)
50
75
100
Hoogte
73
105
119
Breedte
33
33
33
Diepte (diepte met aansluiting)
53 (69) cm
53 (69) cm
53 (69) cm