Collectieve Korting waterontharders

Bij nieuwbouwprojecten en verbouwingen komt er veel kijken, van de planning en de bouw tot de afwerking en de inrichting. Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de kwaliteit van het water in uw nieuwe woning. Hard water zorgt voor kalkaanslag en witte vlekken die lastig te verwijderen zijn in uw nieuwe woning en apparatuur.
Voornamelijk in uw keuken en badkamer zal dit het meest zichtbaar zijn. Aquamundas biedt de perfecte oplossing met waterontharders die speciaal zijn ontworpen om deze problemen te voorkomen. Bovendien kunnen we aantrekkelijke collectieve kortingen aanbieden als u met meerdere personen tegelijk een waterontharder laat installeren..

U profiteert al van de collectieve korting bij afname van 3 stuks. De korting loopt op tot wel €250,- per waterontharder!

Voordelen van Collectieve Korting

Door samen met uw buren in te stappen in een collectieve aankoop, profiteert u van diverse voordelen:

 1. Kostenbesparing: Door de aanschaf van meerdere waterontharders in één keer kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Dit verlaagt de kosten per huishouden aanzienlijk.
 2. Gecoördineerde Installatie: Onze monteurs kunnen de installaties efficiënt plannen en uitvoeren, wat zorgt voor minder overlast en een snelle ingebruikname.
 3. Eenduidige Kwaliteit: U en uw buren profiteren allemaal van dezelfde hoogwaardige Kinetico waterontharders, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie.
 4. Verbeterde Leefomgeving: Zacht water verhoogt het wooncomfort door het verminderen van kalkaanslag, het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten en het verbeteren van de waterkwaliteit voor uw dagelijkse behoeften.


Het Installatieproces

 1. Inventarisatie: We beginnen met een inventarisatie van de woningen in om de specifieke behoeften en wensen in kaart te brengen.
 2. Advies op Maat: Op basis van de inventarisatie ontvangt u een op maat gemaakt advies, zodat u zeker weet dat u de juiste waterontharder kiest.
 3. Offerte en Planning: U ontvangt een gedetailleerde offerte met daarin de collectieve korting en een voorstel voor de planning van de installatie. Uw waterontharder kunnen we al installeren binnen x dagen/weken. Dit is doorgaans binnen 3 weken.
 4. Installatie: Onze ervaren monteurs komen op de afgesproken dagen langs om de waterontharders te installeren. Hierbij zorgen we voor minimale overlast en een professionele afwerking.
 5. Nazorg en Onderhoud: Na de installatie bieden wij uitgebreide nazorg en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw waterontharder optimaal blijft functioneren.


Waarom Kiezen voor Aquamundas?

 • Ervaring en Expertise: Als geautoriseerd Kinetico distributeur hebben wij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van waterontharders.
 • Klanttevredenheid: Bij Aquamundas staat klanttevredenheid voorop. Wij begeleiden u van advies tot installatie en staan altijd klaar voor onderhoud en vragen.
 • Bereikbaarheid: Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, zodat u op elk moment bij ons terecht kunt.


Neem Contact Op

Bent u geïnteresseerd in de collectieve korting? Neem dan vandaag nog contact op met Aquamundas voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de voordelen van zacht water in uw nieuwe woning. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en zorgen ervoor dat uw installatie soepel en probleemloos verloopt.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons op 078 – 844 08 29 of vul het contactformulier in. We antwoorden op werkdagen binnen 24 uur.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes